© 2019 | ÅKULLA OUTDOOR RESORT, 432 97 Rolfstorp | Tel. +46 340-835 00| info@akullaresort.se

  • Facebook
  • Instagram

BOENDE

Sov gott nära naturen 

Åkulla Outdoor Resort kan du övernatta på det sätt som passar dig bäst. Vi erbjuder allt från hotellstandard till enklare trivsam övernattning i bed & breakfast, stugor och vandrarhem. Här finns även ställplatser för husbil och husvagn, tältplats och övernattning i vindskydd. Alla våra boende har nära till naturen i ljuvliga Åkulla bokskogar.

 

HOTELL

Ostörd avkoppling i hög standard 

Hotellrummen har hög standard. Här sover du i sköna sängar precis intill vackra Yasjön. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork. Rummen är anpassade för familjer, par och ensamresenären, utrustade med alla bekvämligheter. Fri tillgång till Wi-Fi. 

Ger dig möjligheten till en skön ostörd avkoppling  efter en aktiv dag i naturen.

I ett av våra två-bäddsrum har du möjlighet att ta med dig din hund. 

Hotelldelen är under uppbyggnad.

Bokningsbart from 29 maj 2020

 

Illustration: D Office

 

BED & BREAKFAST

Smidigt och bekvämt

I huvudbyggnaden finns det åtta rum som har bekväma sängar med möbler och inredning i behagliga färger och material. Du kan välja mellan enkel-,dubbel-och trebäddsrum.  Fri tillgång till Wi-Fi.

 

VANDRARHEM

Rummen tillåter hundar 

Vandrarhemmet erbjuder enklare boende med två rum som har plats för 1-3 personer och ett rum med plats för 1-4 personer. Dusch och toalett utanför rummen, tillgång till kök och uppehållsrum. Hunden människans bäste vän vill också kunna följa med. Alla rummen tillåter hund.  

För mera information och bokning är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00

 

RÖDA STUGAN

Perfekt för gruppen

Röda stugan är på 72 kvm och har fyra rum, tio bäddar, pentry, gemensam umgängesyta med två toaletter och två duschar. Stugan passar perfekt för familjer och grupper som vill bo bekvämt och samtidigt umgås under sin vistelse. Ett socialt boende med hög mysfaktor.

För mera information och bokning är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00

 

GULA VILLAN

Rymligt med 17 bäddar

Gula villan på 273 kvm har 7 rum med 17 bäddar, kök, gemensam umgängesyta, två toaletter och två duschar. Huset lämpar sig väl för t ex träningslägret eller utbildningar för större eller mindre grupper.

För mera information och bokning är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-83500

CAMPINGSTUGOR

Egen stuga för fyra 

Stugbyn erbjuder enklare övernattning i tio stugor med våningssängar för upp till fyra personer. Varje stuga är utrustad med kylskåp, bord och stolar och har tillgång till dusch, toaletter och kök i områdets gemensamma värmestuga. Stugorna är bokningsbara mellan april – september. I tre av stugorna har du möjlighet att ta med dig din hund.

 
 

ALTERNATIVA BOENDEN

Ställplatser för husbil och husvagn ligger vackert beläget vid Yasjön, 35 ställplatser med el och tillgång till tömningsstation och värmestugan med duschar, toaletter och kök. 

Klicka här för att boka och betala din ställplats online

Tältplatser för camping ligger i anknytning till värmestugan med faciliteter som kök, duschar och toaletter. 

 

Vindskydd med eldstad på en ö i Yasjön. Du tar linbaneflotten dit och övernattar nästan under barhimmel. Ved och grillkol finns att köpa under våra öppettider.

För mera information och bokning är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00