
ÅKULLA KÖK & CAFÈ
Maten vi tillagar är baserad utefter våra svenska årstider och tillagad från grunden med omtanke för människa och miljö. Hållbarhet är en av våra ledstjärnor, här kan vi minska klimatavtrycket genom att främst välja ekologiskt och närproducerat av våra lokala producenter och leverantörer. Vårt val av viltkött beror till stor del på att det är grönlistat på WWF köttguide. Ni finner även lokala kött- och chark råvaror på menyn. Detta återspeglar vår vision kring hållbarhet, hälsa och miljö.
Vi har ett nära samarbete med Hallands Matgille , missionen är att den halländska livsmedelssektorn ska producera "god klimatsmart mat som bidrar till en bättre miljö och konkurrenskraftiga företag."
“Tänk globalt, ät lokalt.”
– Maten är nyckeln!
PÅSKLUNCH
12.00-14.30
16 - 21 april
Fira påsken hos oss i Åkulla och njut av en härlig påsklunch i naturens lugn, noggrant utvalda råvaror från lokala producenter – allt för att ge dig en påskupplevelse utöver det vanliga.
Låt vårens smaker ta plats på tallriken medan du blickar ut över sjön. Efter lunchen kan du ta en avkopplande promenad längs någon av de natursköna lederna runt Åkulla.


LUNCH
ONSDAG-SÖNDAG
12-14.30
Vill ni komma ett större sällskap och äta lunch?
Är ni fler än 10 personer, föredrar vi att ni
Hos oss kan ni använda ert presentkort från
Åkulla Kök & Café är kontantfritt
KONTAKT
ÅKULLA OUTDOOR RESORT
432 97 Rolfstorp
BOKA KONFERENS & EVENT
Tel: 0340-835 00
BOKA LUNCH / MIDDAG / BOENDE / PAKET
Tel: 0340-835 00
Följ oss gärna på Facebook och Instagram