BOENDE

Sov gott nära naturen 

Åkulla Outdoor Resort erbjuder boende nära naturen på det sätt som passar dig bäst. Välj mellan hotell eller trivsamt boende i stugor och vandrarhem.

Här finns ställplatser för husbil och husvagn, även tältplats samt vindskydd. Alla våra boenden har nära till naturen i ljuvliga Åkulla bokskogar. Välkommen! 

                                     

                                                                                                                                                                                        

Friluftsg%C3%83%C2%A5rden__edited.jpg
 
Utsikt.jpg

ÅKULLA SPORTHOTELL

Dubbelrum med sjöutsikt  

Här sover du i sköna sängar med utsikt över vackra Yasjön.

Hotellrummen är anpassade för familj, par och ensamresenären. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork.

Rummen är 19 kvm, har en 180cm bred dubbelsäng, två stycken nedfällbara enkelsängar 80 cm breda. Även egen dusch och toalett på rummen.  Rymmer 1-4 personer. 

Fri tillgång till Wi-Fi. 

 

Dessa hotellrum ger dig möjligheten till en skön och ostörd avkoppling efter en aktiv dag i naturen!

Ett av hotellrummen tillåter hund. 

 

ÅKULLA SPORTHOTELL

Dubbelrum mot gården 

Här sover du i sköna sängar ut mot gården med egen ingång, rummen är 14 kvm med 160 cm säng. Utrustade med dusch och toalett på rummen. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork.

Fri tillgång till Wi-Fi. 

Ett av rummen tillåter hund. 

MBC_3917.jpg
 
2iX4UKvVRAuz5cynmvdbsA.jpg

EKONOMIRUM

Bekvämt och prisvärt 

I huvudbyggnaden finns det åtta rum som har bekväma sängar med möbler och inredning i behagliga färger och material. Du kan välja mellan enkel-,dubbel-och trebäddsrum. Fri tillgång till Wi-Fi. I rummen ingår lakan & handdukar, bäddningen sköter du själv. 

 

VANDRARHEM

Rummen tillåter hundar 

Vandrarhemmet erbjuder enklare boende med rum för 1-4 personer. Dusch och toalett utanför rummen, tillgång till fullt utrustat kök och uppehållsrum i värmestugan. Hunden människans bäste vän vill också kunna följa med. Alla rummen tillåter hund.  

 
IMG_7140.jpeg

RÖDA STUGAN

Perfekt för gruppen eller familjen 

Röda stugan är på 72 kvm och har fyra rum, nio bäddar, gemensam umgängesyta, TV, två toaletter och två duschar. Stugan passar perfekt för familjer och grupper som vill bo bekvämt och samtidigt umgås under sin vistelse. 

GULA VILLAN

Rymligt med 17 bäddar

Gula villan på 273 kvm har 7 rum med 17 bäddar, kök, gemensam umgängesyta, TV, två toaletter och två duschar. Huset lämpar sig väl för t ex träningslägret, släktträffen eller utbildningar för större eller mindre grupper.

För mera information och bokning är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00

CAMPINGSTUGOR

Egen stuga för fyra 

Stugbyn erbjuder enklare boende i 10 stugor med våningssängar för upp till fyra personer. Varje stuga är utrustad med kylskåp, bord och stolar och har tillgång till dusch, toaletter och kök i områdets gemensamma värmestuga. Stugorna är bokningsbara mellan april – november. I tre av stugorna har du möjlighet att ta med dig din hund.

 

STÄLLPLATSER

Nära naturen med utsikt över Yasjön 

30 ställplatser med el och tillgång till tömningsstation (latrin, gråvatten & färskvatten), miljöstation, grillplatser, värmestuga med duschar, toaletter och kök. Från alla ställplatser tar du dig enkelt till vandring, cykel och MTB-leder. 

Incheckning kl. 12:00 

Utcheckning kl. 12:00 

 
 

TÄLTPLATSER & VINDSKYDD

Tältplatser för camping ligger i anknytning till värmestugan med faciliteter som kök, duschar och toaletter. Boka och betala online. 

Vindskydd med eldstad på en ö i Yasjön. Du tar linbaneflotten (from 1 juli-30 oktober) dit och övernattar nästan under barhimmel. Ved och grillkol finns att köpa under våra öppettider.

Vindskyddet går ej att boka. 

För mera information är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00