top of page
MBC_4016.jpg
BOENDE

SOV GOTT NÄRA NATUREN

Åkulla Outdoor Resort ligger beläget mitt i Åkulla Bokskogar med utsikt över vackra Yasjön.

Vi erbjuder boende nära naturen på det sätt som passar dig bäst. Välj mellan hotell eller trivsamt boende i stugor eller Bed & Breakfast.

Här finns ställplatser för husbil och husvagn, även tältplats samt vindskydd. Alla våra boenden har nära till naturen i ljuvliga

Åkulla bokskogar.

Säng_utsikt.jpg

ÅKULLA SPORTHOTELL

Dubbelrum med sjöutsikt inkl. frukost 

Här sover du i sköna sängar med egen ingång och utsikt över vackra Yasjön.

Hotellrummen är anpassade för familj, par och ensamresenären. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork.

✓ 19 kvm 

✓ Terrass

✓ Vattenkokare

✓ Fri Wi-Fi

✓ Dubbelsäng

✓ Nedfällbar våningssäng

✓ Fri parkering 

Dubbelrum med sjöutsikt

ÅKULLA SPORTHOTELL

Dubbelrum mot gården inkl. frukost

Här sover du i sköna sängar ut mot gården med egen ingång. Utrustade med dusch och toalett på rummen. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork.

✓ 14 kvm 

✓ Terrass

✓ Fri Wi-Fi

✓ Dubbelsäng

✓ Fri parkering

MBC_3917.jpg
Dubbelrum mot gården
2iX4UKvVRAuz5cynmvdbsA.jpg

EKONOMIRUM

Bekvämt och prisvärt inkl. frukost

I huvudbyggnaden finns det åtta rum som har bekväma sängar med möbler och inredning i behagliga färger och material. Du kan välja mellan enkel-,dubbel-och trebäddsrum. Dubbel- och trebäddsrummen är utrustade med toalett och dusch. Enkelrummen toalett på rummet, dusch i korridoren.  Fri tillgång till Wi-Fi. I rummen ingår lakan & handdukar, bäddningen sköter du själv. 

Ekonomirum
Glamping - Trädsvit
Bed& Breakfast

BED & BREAKFAST

Rummen tillåter hundar 

Bed & Breakfast erbjuder enklare boende med rum för 1-4 personer inkl. frukost. Dusch och toalett utanför rummen, tillgång till fullt utrustat kök och uppehållsrum i värmestugan. Hunden människans bäste vän vill också kunna följa med. Alla rummen tillåter hund. 200 kr/hund

Städ ingår ej.  

Populära tillval

Lakan och handdukar

Sjöbastu 

TRÄDSVIT

Mitt i naturen med egen sjöutsikt inkl. frukost

Här bor du mitt i naturen med en fantastisk utsikt. Med vår trädsvit får du en skön natts sömn i en dubbelsäng (120 cm), svävande i luften utan kottar i ryggen.

"En fantastisk upplevelse i naturen som blev en oförglömlig helg för oss. Lyxig känsla i tältet tillsammans med vacker utsikt gjorde detta till ett måste för alla som gillar lite extra friluftslyx som samtidigt vill ha en rejäl kram av skogen."  -  Sebastian & Anna

 

Bokningen öppen 5/5-30/9 2023

 

Treesuite Åkulla cosy view.jpeg
20210831_084634299_iOS.heic

CAMPINGSTUGOR

Egen stuga för fyra 

Stugbyn erbjuder enklare boende i 10 stugor med våningssängar för upp till fyra personer. Varje stuga är utrustad med kylskåp, bord och stolar och har tillgång till dusch, toaletter och kök i områdets gemensamma värmestuga. Stugorna är bokningsbara mellan april – november. I nio av stugorna har du möjlighet att ta med dig din hund. Hundtilägg 200 kr/hund

Städ ingår ej

 

Populära tillägg

Lakan och handdukar

Frukost

Sjöbastu

Campingstuga

RÖDA STUGAN

Perfekt för gruppen eller familjen 

Röda stugan är på 72 kvm och har fyra rum, nio bäddar och gemensam umgängesyta, TV, två toaletter och två duschar. Stugan passar perfekt för 6 vuxna och 3 barn som vill bo bekvämt och samtidigt umgås under sin vistelse. Tillåter hund, tillägg 200 kr/hund

Städ ingår ej. 

Populära tillägg

Lakan och handdukar

Frukost

Sjöbastu

IMG_7140.jpeg
Röda stugan
Gula Villan

GULA VILLAN

Rymligt med 17 bäddar

Gula villan på 273 kvm har 7 rum med 17 bäddar, kök, gemensam umgängesyta, TV, två toaletter och två duschar. Huset lämpar sig väl för t ex träningslägret, släktträffen eller utbildningar för större eller mindre grupper. Diskmaskin finns. Städ ingår ej. 

Rumsbeskrivning

Populära tillägg

Lakan och handdukar 

Frukost

Sjöbastu

STÄLLPLATSER

STÄLLPLATSER

Nära naturen vid vackra Yasjön 

30 ställplatser, husvagnsplatser med el och tillgång till tömningsstation (latrin, gråvatten & färskvatten), miljöstation, grillplatser, värmestuga med duschar, toaletter och kök. Från alla ställplatser tar du dig enkelt till vandring, cykel, MTB-leder och Åkulla Skidspår. 

Lågsäsong fr. 250 kr / natt

Högssäsong fr. 300 kr/natt

Veckopris fr. 1260 kr

Bokning online kan endast ske innan kl. 16 samma dag. Öppettider i receptionen

Info om tömningsstation

Incheckning kl. 12:00 

Utcheckning kl. 12:00 

E06842F6-52AC-46D9-9AAA-6567EB725042.heic

TÄLTPLATSER

Nära naturen vid vackra Yasjön 

Tältplatser för camping ligger i anknytning till värmestugan med faciliteter som kök, duschar och toaletter. Totalt 10 platser. 

 

fr. 150 kr / 

Veckopris: 840 kr

 

Du tar dig enkelt till vandring, cykel & MTB-leder. 

Populära tillval

Frukost 

ALTERNATIVA BOENDEN

 VINDSKYDD

Vindskydd med eldstad på en ö i Yasjön. Du tar linbaneflotten (from 1 juli-30 oktober) dit och övernattar nästan under barhimmel. Ved finns att köpa under våra öppettider.

Vindskyddet går ej att boka. 

OMRÅDESKARTA

bottom of page