BOENDE

Sov gott nära naturen 

Åkulla Outdoor Resort erbjuder boende nära naturen på det sätt som passar dig bäst. Välj mellan hotell eller trivsamt boende i stugor och vandrarhem. Här finns även ställplatser för husbil och husvagn, tältplats samt vindskydd. Alla våra boende har nära till naturen i ljuvliga Åkulla bokskogar.

                                     

                                                                                                               

                                                                                                           

Friluftsg%C3%83%C2%A5rden__edited.jpg
 
Utsikt.jpg

SPORTHOTELLET

Ostörd avkoppling i hög standard 

Hotellrummen sätter verkligen standarden högt. Här sover du i sköna sängar precis intill vackra Yasjön med egen ingång. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork. Rummen är anpassade för familjer, par och ensamresenären. Fri tillgång till Wi-Fi. 

Ger dig verkligen möjligheten till en skön och ostörd avkoppling efter en aktiv dag i naturen.

Två av rummen på hotellet tillåter hund. 

 

EKONOMIRUM

Smidigt och bekvämt

I huvudbyggnaden finns det åtta rum som har bekväma sängar med möbler och inredning i behagliga färger och material. Du kan välja mellan enkel-,dubbel-och trebäddsrum.  Fri tillgång till Wi-Fi.

 

VANDRARHEM

Rummen tillåter hundar 

Vandrarhemmet erbjuder enklare boende med två rum som har plats för 1-3 personer och ett rum med plats för 1-4 personer. Dusch och toalett utanför rummen, tillgång till fullt utrustat kök och uppehållsrum. Hunden människans bäste vän vill också kunna följa med. Alla rummen tillåter hund.  

 

RÖDA STUGAN

Perfekt för gruppen

Röda stugan är på 72 kvm och har fyra rum, tio bäddar, pentry, gemensam umgängesyta med två toaletter och två duschar. Stugan passar perfekt för familjer och grupper som vill bo bekvämt och samtidigt umgås under sin vistelse. Ett socialt boende med hög mysfaktor.

 

GULA VILLAN

Rymligt med 17 bäddar

Gula villan på 273 kvm har 7 rum med 17 bäddar, kök, gemensam umgängesyta, två toaletter och två duschar. Huset lämpar sig väl för t ex träningslägret eller utbildningar för större eller mindre grupper.

För mera information och bokning är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00

CAMPINGSTUGOR

Egen stuga för fyra 

Stugbyn erbjuder enklare boende tio stugor med våningssängar för upp till fyra personer. Varje stuga är utrustad med kylskåp, bord och stolar och har tillgång till dusch, toaletter och kök i områdets gemensamma värmestuga. Stugorna är bokningsbara mellan april – november. I tre av stugorna har du möjlighet att ta med dig din hund.

 

STÄLLPLATSER

Nära naturen med utsikt över Yasjön 

30 ställplatser med el och tillgång till tömningsstation, miljöstation, värmestuga med duschar, toaletter och kök. Från alla ställplatser tar du dig enkelt till Åkulla Bokskogars vandring, cykel och MTB-leder. 

Boka och betala ställplats online. 

 

 

 

Lågsäsong 1 sept - 30 april 

250 kr med el 

Högsäsong 1 maj - 31 aug

280 kr med el 

 

Incheckning 12:00 

Utcheckning 12:00 

 
 

TÄLTPLATSER & VINDSKYDD

Tältplatser för camping ligger i anknytning till värmestugan med faciliteter som kök, duschar och toaletter. 150 kr / natt. 

 

Vindskydd med eldstad på en ö i Yasjön. Du tar linbaneflotten (from 1 juli-30 oktober) dit och övernattar nästan under barhimmel. Ved och grillkol finns att köpa under våra öppettider.

Vinskyddet går ej att boka. 

För mera information är du välkommen att maila info@akullaresort.se eller ringa 0340-835 00

© 2019 | ÅKULLA OUTDOOR RESORT, Åkulla Friluftsgård 432 97 Rolfstorp | Tel. +46 340-835 00| info@akullaresort.se

  • Facebook
  • Instagram