OM OSS

Välkommen in i vår gemenskap!

Vi som driver Åkulla Outdoor Resort är en familj i tre generationer med både driv och en stor passion för  hälsa, sport och natur. Januari 2020 tog vi över Friluftsgården i Åkulla. 

Vi föll pladask för möjligheten att tillsammans utveckla den här platsen i natursköna Åkulla och fylla den med aktivitet och värme. Vi vill självklart att det ska vara lätt för dig att vistas här hos oss. Vår ambition är att skapa en mötesplats där det är enkelt att bo, äta och uppleva – mitt i hjärtat av de inbjudande skogarna här på Västkusten. 

 

I familjen finns gedigen erfarenhet inom allt från att driva träningsanläggningar och utbildningar inom hälsa till att coacha elitidrottssatsningar. Hemma vid middagsbordet kan det bli en del sportsnack men det är laganda, inte tävlingsresultat, som är det absolut viktigaste för oss.

 

Vi tror på långsiktighet och våra hjärtan klappar extra för naturen, därför arbetar vi med att försöka minimera vår miljöpåverkan och tar gärna ett ansvar som sträcker sig bortom hotellobbyn.

MBC_3599_redig_1%20(kopia)_edited.jpg

SIDAN ÄR UNDER UPPGYGGNAD

INGELA ARMBRO

Ekonomi

”Här firade jag min 30 årsdag!” Åkulla har alltid varit en stor del i mitt liv och jag har länge drömt om att få ta över driften här. För två år sedan dök chansen upp och jag kände att, nej, nu kör jag! Så lyckades jag få med mig mina två vuxna barn och deras familjer, ja det blev nästan för bra för att vara sant"

KONTAKT: Ingela@akullaresort.se

KURT ARMBRO

Fastighetsansvarig

Går under namnet "MacGyver"

Kurt fixar det mesta och har barnasinnet kvar. Som Astrid Lindgren sa " Vi slutar inte att leka för att vi blir gamla. Vi blir gamla för att ni slutar leka".  Inget är omöjligt för Kurran, allt ifrån bygga utegym till fixa stopp i avloppen. 

ANNA MUNTHER

Marknadsföring/ Event/Konferens

/Aktiviteter

 "Vår anläggning ligger i en vacker och unik miljö med avskildhet och lugn, precis intill Yasjön. Det ger stora möjligheter till aktivitet men också återhämtning. Mitt hjärta brinner för träning  och samarbeten"med andra

KONTAKT

anna@akullaresort.se

PER

BROBERG

Boende & 

Försäljningsansvarig

KONTAKT

per@akullaresort.se

ELISABETH BROBERG

Restaurangansvarig

KONTAKT

elisabeth@akullaresort.se

LIAM MUNHTER

Reception/Bokning Servering

SARA BÄCKLUND

Cafe/Reception

ELLA MUNTHER

Reception/Cafe/

Servering 

ANTON RICHARDSSON

Reception/Café/

Servering

LUCAS HEDBERG

Reception/Café och servering 

ALI

JAFARI

Kallkök/Café

LISBETH SANDBERG

Husfru/Hotellstäd

JOHN

NILSSON

Köksansvarig Kock 

MARIA ANDERSSON

Kallkök/Café

YULIYAN ASENOV

Städ/Servering