ALLMÄNNA VILLKOR

Reklamationer och klagomål

Fel som uppstår under din vistelse ska anmälas omgående till vår reception eller journummer (+46 340 835 00) så att vi har en möjlighet att åtgärda problemet. Har du synpunkter och idéer om något så skicka gärna mejl till info@akullaresort.se

Dina skyldigheter 

Du är skyldig att vårda rummet väl och att följa våra ordningsregler och anvisningar. Du ansvarar själva för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier genom att du eller någon i ditt sällskap varit oaktsam. Det är inte tillåtet att låta fler personer övernattar i rummet än vad som avtalats i din bokning.

 

Snögaranti

Åkulla Skidspår garanterar 500 meter skidspår, december – mars. I samband med specifika paketerbjudanden där skidåkning ingår med instruktör så kommer vi erbjuda alternativ träning om inget skidspår finns tillgängligt. Mer information om Åkulla Skidspår och snötillgång hittar du på www.akulla.se

 

Utrustning

Ta gärna med egen skidutrustning. Det finns möjlighet att hyra komplett skidutrustning av Åkulla Skidspår för endast 40 kronor per dag. Gratis för barn under 18 år. Ingen förbokning utan det är självbetjäning som gäller. 

Husdjur

Är tillåtna i vissa, hotellrum, stugor och vandrarhemsrum. Måste uppges vid bokningen. 

 

Slutstädning 

Städ ingår i Sporthotellet och Ekonomirummen. Våra andra boendeformer städas av gästen själv innan utcheckning. Städ kan köpas till och förbokas i samband med bokningen. 

Uthyrare

Ansvarig uthyrare Åkulla Outdoor Resort AB 

© 2019 | ÅKULLA OUTDOOR RESORT, Åkulla Friluftsgård 432 97 Rolfstorp | Tel. +46 340-835 00| info@akullaresort.se

  • Facebook
  • Instagram